Monday, February 22, 2010

Rileks, tenang dan enjoy telah diragut

hari nie...Iera tlh kembali ke UKM. Pukul 5 pagi tdi Iera bru smpi....

Rileks tlh diragut--->takleh dah nk duk goyang kaki. Banyak perkara yg perlu dibuat.
Ade lagi 3 paper midterm utk diduduki.

  • esk exam Psikologi utk golongan profesinal
  • 27/2 plk exam utk undang-undang perniagaan....
  • 6/3 exam pengurusan strategik....

Masih byk yg belum Iera study.... Aduh...pening2. 
Penat duk dlm bas blom hilang lagi nie.
Rasa mcm nak demam pon ade...myb sbb aircond 
dlm bas kuat sgt. Tak tahan ngn sejuk tu...mcm duk dalam 
peti ais je. 

Tenang pon telah diragut--->Nak fikir pasal study satu hal.
Projek pon byk yg menanti...
LI/praktikal tak tau lgi nak buat kat mana.
awal2...ingat nak buat lambat cket...pastu xjdi lah
Psl 2011 nnt dia nk tukarkan drp cara manual kpd cara sistem
Risiko byk tu...dibautnye intenet lembab atau tahu
pasal bila nak kne daftar sistem lambat xleh plk nak buat LI masa tu.
Erm...spe2 ade cdgn kat mana Iera patot buat praktikal
sila kemukakn eh...hehe.
Nak buat kat Trg...mcm tak byk tempat je yg blh dibuat.
Nk buat kat KL or Selangor nie... Nk kne fikir psl tempat tinggal plk...

Enjoy juga telah diragut---> Balik rmh hari tu...byk perkara yg Iera buat. 
Enjoy sakan la spnjg cuti hari tu... Klu tak sila 2 hari je Iera 
tak kemana-mana.... (Nak tau cerita dia? Tunggu ye....
Blom ade masa lagi nak post en3 pnjg2....hehe)
 Best gila masa cuti tu...rse mcm taknak balik ke UKM plk.
Tp...nk buat mcm mne... T/jawab sbgi pelajar
telah menuntut Iera kembali ke UKM nie....


10 comments:

Wanie-san said...

wani pon best cuti ari 2..hihi
g jejalan round m'sia..hehe
iera praktikal bila?nex sem ke?
iera bile abis belajor?

iera said...

bestnye roun m'sia. Iera jejalan kat Trg je...hehe.
Praktikal buat time cti sem nie. Bln 5 kekgi. Erm...ade lgi satu sem

F U N F A B U L O S I T Y said...

ingatkan iera kene ragut tadi-fuhh terkejot gakk tadi-huhu ;D

NUNU EERA said...

jln2 KT yek?? bli kopok lekor yg kne bratur 2jam 2 x??hehe..

btw..i link u..

iera said...

FUNFABULOSITY: hish...xnye. Mintak dijauhkan lah dex

iera said...

NUNU EERA:Jln2 kat KT pon ye jgk. Erm...kt mne eh? Kopok lekor losong ke? Blik ni xsmpt g bli kopok lekor pon

Thanks

cikTi said...

aik,.
baru balik ea,m

gud luck la exam ye cik iera,.

Darkbatman said...

ingatkan kene ragut td.aahah.sbr jelaa

yana.lili.lala said...

sama la. tak tenang dh skrg. byk gile keje

iera said...

cikTi:
yup...bru blk.

Thanks

Darkbatman:
Hehe...Ni sorang lgi. Sme je mcm dex...Mintak dijauhkan lah dr hal2 mcm nie.

yana.lili.lala:
2 la...skrg nie msm2 dak UKM busy kot