Saturday, May 1, 2010

Sudah Selesai semua Exam...


Assalamualaikum semua. Dah lama rasanya Iera tak menulis entri baru. Tak tau kenapa tetiba mood untuk berbloging pudar seketika. Erm....mungkin mood exam dan kesibukan melanda diri. Ditambah minggu yang memenatkan... Macam-macam hal yang terjadi mingu-minggu exam nie... Sangat menguji hati Iera nie. jadi mood nak menulis entri hilang kejap. 

Maklumlah...Iera kan ada problem dengan projek gunatenaga tu. Tapi...alhamdulillah, akhirnya kerja tu siap jugak. Kami dapat pergi Interview di TNB hari Isnin. Lepas habis exam hari tu terus telefon TNB tu sekali lagi dan dia cakap hari tu terus boleh buat interview. Rasa lega dan bangga kejap pasal dapat deal dengan pihak TNB untuk buat interview. Bab kata orang, usaha tangga kejayaan. Tak pe lah bersusah payah cikit....asalhan dapat hasilnya nanti.



Akhirnya....Iera dah selamat menjawab kesemua exam untuk sem nie. Hari nie Iera akan berkemas nak tinggal kat rumah sewa selama dua bulan. Sedih la pulak....(sob...sob) Iera tak dapat balik...uwaaaaaa. Praktikal nie pulak tepat-tepat waktunya selama cuti sem nie. Orang lain sedap bercuti.... Iera.......xdapat balik....  Nak balik...Nak balik...  


6 comments:

Wanie-san said...

wa..bestnye dah bis exam...huhu
wani gak yg blom...:(
wani nnt wa short couse so xleh balik gak..huhu

iera said...

Wanie-san:
2 la...lega sket. Tp takot gak praktikal nnt. Kne buli kan....

wanie ade bpe paper lgi? Good luck exam tau. Ala, johor x jauh sgt kan... Leh gak blk time weekend...
Rndu la wanie. Rse cam nk jpe je...hehe

sugar2 kapas strawberry said...

alhamdullilah...akhirny da selesai gak mslh ira kn..
see kn sy da ckp hri tu..mst ad penyelesaian ny kn??hihi..
pape pon tahniah ;)

Alynn Notnot said...

yeay samala! dah habis exam jgk :D

ezany said...

hehe.. takpe la.. praktikal tu kan penting utk timba pengalaman sbelum nak keje nnt..

iera said...

sugar2 kapas strawberry:
2 la...kje tu dh selesai... Tp tmbul mslh laen plk. mcm2 hal...

Alynn Notnot :
Best kan dah abis exam... Rse rgn je kepala kan...hehe.

ezany:
2 la...... At least dpt la jgk pengalaman tu kan. Nk cri kje nnt blh gnekan ilmu yg ade 2...