Friday, November 13, 2009

Makluman....

Hari nie mrupakan hr terakahir iera di UKM utk sem ini. Esok iera akn b'angkat pulang ke kg halaman sempena cuti sem. Oleh itu, no more new en3 spnjg cuti nnt kecualilah iera mempunyai masa utk ke CC. Kemungkinan bsr utk aku tdk menulis blog adlh tinggi tmbhn pula skrg dh msk musim tengkujuh....

Oleh itu, spjg musim cuti nnt iera dpt goyang kaki dan bkl menjadi big boss..lalala. Dan mungkin korang sume akn dpt membaca post iera yg baru bila dh start sem baru nnt iaitu lbh krg sebulan lbh lagi....
Bagi bloger2 yg masih lagi exam...iera ucapkan good luck and all the best. Sesiapa yg b'cuti dan bakal b'cuti tak lama lgi, iera ucpkn selamat bercuti.... Yg penting, iera nk nasihatkan kpd sesiapa yg akn b'cuti nnt jgn hanya nk menternak lemak je ok? Tolong2lah mak, ayh, kakak, adik dll. Bantuan anda semua amatlah dihargai...Bagi yg dh bekerja tu, bekerjalah dgn seikhlas hati dan jgn ponteng2 tau, nnt dpt gaji buta plk kang...
BYE2MyEm0.Com. Iera blk dulu ye....



2 comments:

zaza said...

huhu...will miss ur new en3...
daaaa...
happy holiday!!!

Wanie-san said...

iera!!wani dah kat umah ni..lalala hepi oliday ye!