Saturday, April 3, 2010

Iera cantik ke? Huhu


Bloger-blogger semua... Iera cantik ke? Hahaha...
Sorry....terperasan kejap... Ahaks.
Ok Iera...cool down. Jgn nk perasan ye. 
Sedar diri tu sikit.

Ok...back to the topic....
Thaks bebanyak kepada Ameen Muslim  dan Jan
  coz bagi award ni pada Iera.
Hm...anda b'dua telah membuatkan Iera
terperasan kejap...ahaks.
Haha...jgn layan Iera yang tak betul 
kejap hari nie...
Nie gara-gara asignment yang belambak
sebelum nie membuatkan Iera jd tak betul.
terutamanya minggu lepas...
Penat sangat-sangat.....

But, Iera sedar yang Iera nie takde lah lawa... (adus, ayat merendah diri la pulak. hehe)
Ok...Cantik tu sangat subjektif.
kalau seseorang tu cakap "si A" ni cantik...
Mungkin orang lain pulak cakap "Si A" tu tak cantik.
So...tak kisah la orang nak cakap Iera ni cantik ke tak...
Masing-masing ada penilaiannye sendiri...




Tapi nak dapat award nie ade rules ye..

1) Thank & link the person that gave you the award. Dah buat..



2) Contact said blogs and let them know they've won the award.

3) State 7 thing about yourself.

  •  Berasal dari terengganu.
  •  suka warna biru.
  •   suka baca NOVEL
  • Selalu makan tak habis...hehe.
  •  suka pendam perasaan.... agak la. Kengkadan ada something yang kita tak dapat nak luahkan pada orang lain. Jadi, lebah baik kita pendamkan je. 
  • Pendiam.... Boleh caya ke? Huhu... Ikot masa jugak la. Kengkadang Iera blh jadi orang yang paling pendiam dan kengkadang boleh jadi orang yang paling kuat cakap. Biasanya waktu malam sebelum tido tu lah Iera start cakap banyak....haha
  •  Akan diam bila ada sesuatu yang menganggu fikiranatau tengah fikirkan sesuatu. So, kalau ade orang yang tengah cakap dengan Iera tapi Iera lambat jawab maknanya Iera tengah berfikir atau ada sesuatu yang menganggu fikiran Iera.

4) Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
erm.... nak bagi sapa ye.


erm...dua orang nie je yang Iera 'fikir nak bagi.
dah tak tahu nak bagi kat sape.
pasal  ramai yang dah dapat award nie...
2 la...dh lama dapat
tapi duk peram dalam draft.
sesiapa yg dapat award nie dari Iera
jangan lupa buat ye...hehe




4 comments:

NUNU EERA said...

org nma iera ni cantik kot..hehe.. (prsn sndiri)..

sugar2 kapas strawberry said...

sbb cantik la org kasi award..hihi ;)
tahniah2 ;)

jan said...

hehehehe.org nye memg lawa pon :D

iera said...

NUNU EERA:
Btol..betol...betol (gaya upin n ipin) hehe.

sugar2 kapas strawberry:
biase2 je...xde la cantik sgt..hehe

jan:
Erm....xde la lawa sgt pon. Biase2 je... Pape pon thanks kasi award nie ye.. hehe