Monday, March 29, 2010

Cantik betul Taiming yg 'dia' buat


STATUS SEKARANG:
Busy?

KEADAAN SEKARANG:
Kurang sihat?

Timing Apa yg Betul Tu?

Sakit Perut....
Cuma dh b'kurangan sedikit.
Pagi tadi seawal pukul 5 pagi
iera dah bergegas ke tandas.
Mungkin sebab nasi goreng paprik malam tadi 
terlalu pedas kot.
Nasib baik lah sekarang dah berkurang.
Walaupun sakit tu ade rasa lagi sikit...
Tapi...nasib baik iera dah tak perlu bergegas ke
tandas macam pagi tadi.

Laptop buat Hal
Agak-agak korang perasan tak yang 2 malam nie Iera takde buat BW?
Ok2...Iera tau Iera tak glamer... Sape lah yg nak perasan kan?
Hm...ni sebab tetiba laptop buat hal.
Dah lah sekarang tengah busy dengan
projek paper.

Business Law: 
Report paper dah siap.Cuma perlu siapkan slide je lagi.
Hari Rabu nant ade presentation

Perancangan & Gunatenga: 
Buku log pon tak hantar lagi. Pojek 
paper lagilah tak mula lagi. Tengah tunggu email maklumbalas dari company.
selagi belum dapat maklumblas... selagi tu lah tak dapat nak buat report paper.
Aduh...projek nie pon kne present hari Jumaat nanti.

Pengurusan Strategik:
Projek ni kne tunggu group member ajak bincang sama-sama.
Minggu lepas dah semput nak buat projek nie...
Nasib baik tak jadi  present minggu lepas.
Sekarang nie perlu bincang sama-sama.
Nak baiki apa yang silap atau nak tambah apa-apa 
sebelum present hari Khamis nanti.
Keusahawanan:
Projek Paper ni dah siap.
cuma perlu prepare untuk presantaion hari Khamis nie... 


P/s: Time busy macam nie lah laptop buat hal. Pandai betul dia pilih taiming kan? Nasib baik hari nie dh siap baiki.

7 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

ye ke iera tak famous?
dah ok lah tuuu-
jangan ah cakap camtuuu-slow2 ye iera-kita sama2 belajar berblog-dan secara tak langsung-leh buat duit gak kan?huhu ;D

cikTi said...

bnyk sungguh kijo.,.

wat relax,
tarik nafas,,pastu,,sambung balik.

jgn tensyen2 ye iera..

iera said...

F U N F A B U L O S I T Y:
hehe...xde la dex. Erm...berbloging nie bknnye nak kejar glamour kan. 2 la...slow2 kan. Betul tu...sambil tu blh lah wat tambah duit poket w/pon sikit je kan.

cikTi:
2 lah cikTi...byk kje skrg nie.
Thanks cikTi.

ziha said...

best nye da siap project paper..
kite tak siap lagi..huhu

Ain Butterscoth said...

jaga kesihatan!!!!

F U N F A B U L O S I T Y said...

yup-itu yg sebetulnya-
n jangan lupa-dari berblog juga kita mgembangkan bakat n kutip semua ilmu dari sini-satu jalan alternatif utk berjaya-yeaaa ;D

iera said...

ziha:
Tak smua projek paper yg siap lgi ziha.

Ain Butterscoth:
Baeklah ain...hehe

F U N F A B U L O S I T Y:
Betul tu dex... Byk ilmu yg kita blh dpt mse b'blog nie.