Monday, March 1, 2010

Perasaan Yang Sukar Dimengertikan....



Dua hari lepas...keputusan pemenang kontest 'Kenapa Mr. Superman Perlu bagi Kamera Digital Kepada Saya' telah diumumkan. 5 pemenang telah dipilih.  Ingat lagi tak entri pasal contest tu? Kalau tak ingat sila klik sini-----> 'Kenapa Mr. Superman perlu Bagi Kamera Digital Kepada Saya'. Erm.... Iera menang tempat ke-4.Tapi...Iera tak tahu macam mana nak gambarkan perasaan Iera.

Gembira?
Mestilah Iera gembira kan. Ye lah...dalam ramai-ramai yang join contest tu... Iera menang tempat ke-4. Tp...dalam gembira tu ada terkilan sikit sebab Iera sangat-sangat berharap nak menang kamera digital tu. Iera tak berapa pasti lah nak dapat apa nanti. Yg pastinya...pemenang tempat pertama yang akan dapat kamera digital tu....

Tapi...tu bukan bererti Iera tak bersyukur dapat menang dalam contest tu. Bersyukur banyak-banya sebab dalam ramai-ramai yang join tu Iera dapat menang dalam top-5 tu. Satu pencapaian yang memberangsangkan kan? Haha. Ye lah...nie merupakan first time Iera sertai contest yang dianjurkan dalam blog dan first time iera sertai kontest macam nie... Iera dapat menang. Orang lain mungkin dah banyak kali join contest kat blog  tapi tak menang-menang pun ada jugak kan? 

Mungkin rezeki nak dapat kamera digital tu tak ada. tapi...mungkin hadiah yang Iera dapat nanti menarik gak. Handset yang cangih-cangih ke? Mesti best kan?. Kepada Aie a.k.a. Mr. Superman a.k.a Darkbatman sila pastikan bagi hadiah yang menarik dan hebat-hebat k? lalala.... (Jangan Marah Aie)


Iera cuma mampu berangan-angan je nak pegang
kamera digital.


13 comments:

Alynn Notnot said...

tahniah iera :)

iera said...

Alynn Notnot:
Thanks.... :)

admin said...

blog lawa2..tuan blog pun lawa2..tahniah satu perkembangan sihat dlm dunia blogging :-)

iera said...

admin:
2 lah skrg nie rmi yg ade blog lawa2 n tuan blog yg lawa2 kan.. hehe.

Ameen Muslim said...

Tahniah! Takpe len kali cuba lagi. InsyaALLAH ada je rezeki tu... wokey!

eQuRlz said...

hehehe..tahniah iera..

iera said...

Ameen Muslim:
Thanks... 2 la...Xde rezki lgi kot. Nnt try msk kontest lain de rezki plk ke..mne tau kan

iera said...

eQuRlz:
Thanks eqa

Kulanz Salleh said...

tahniah, dapat jg tempat keempat..

iera said...

Kulanz Salleh:
Thanks :-)

sasha* said...

nanti cuba lg utk next contest :)

iera said...

sasha* :
Ok...

F U N F A B U L O S I T Y said...

iera-dah dapat ke hadiahnye?
mesti best punya kan? ;D