Thursday, March 25, 2010

Penatnya

Pukul 10.20 pagi... 
Jari-jemari Iera  menaip mesra keybord...
Sekadar ingin berbicara tentang hati
berkongsi tentang perasaan pada ketika ini...

MyEm0.Com
Penat
Tersangat-sangat penat....
Semalam Iera b'usaha sehabis daya
untuk menyiapkan asignment Pengurusan Strategik...
Malam nie dah nak present projek paper...

Tapi...
Banyak lagi yang perlu dibuat.
tak tahu nak buat macam mana...
 Semalam...cuba sedaya upaya membuat projek paper nie...
cuba nak siapkan bahagian Iera...
Dengan internet yang lembab macam kura-kura...
mencari...mencari...dan terus mencari....

Tak faham dan tak tah jugak...
Akhirnya Iera bertekad tanyakan pada
kawan yang kebetulan ambil subjek yang sama.
Nasib baik bilik dia dekat je...
Kami satu blok.

Tapi...dia tak buat part yang Iera perlu buat tu...
Dia cakap dia akan tanya kawannya..
Dan akan berikan contoh dalam pukul 12 nanti...
Erm...nasib baik jugak...
bersyukur sangat-sangat dia nak berikan contoh tu..

Cuma....sempat ke buat?
Kelas pukul 4 ptg nanti pun ada....
Lepas tanya dia tu... Iera cuba jugak cari lagi...
Tidur pun pukul 4 lebih semalam....
Tapi...tak berapa lena sebab memikirkan projek nie...
Bagun sembahyang subuh...
Bersiap-siap ke kelas pukul 8....
Sekarang nie... mata iera terasa pedih gila...
Penat campur mengantuk....
Sempat ke buat?

MyEm0.Com




P/s: Iera perlu siapkan 4 projek termasuk projek nie... Dan ke empat-empatnye perlu dibentangkan... Projek nie yang perlu dibentangkan dalam waktu terdekat nie. Yang lain semua perlu bentang minggu depan


7 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

chaiyok2..

mst siap punyer..

markah sume tu..hihi ;)

shasha bee said...

sabar k ! dugaan seorang PELAJAR !

chayok chayok !

F U N F A B U L O S I T Y said...

sempat tak tadi cik iera?hope berjaya dengan gayanya! ;D

iera said...

sugar2 kapas strawberry:
Thanks...

shasha bee:
byk btol dugaan sbg s'org plajar kan... penat...

Hm... thanks k


F U N F A B U L O S I T Y :
semput2 je tdi dex... Tp...utk present x sedia. Nasib baek kne present mggu dpn. Mggu nie x sempat.
Thanks

cikTi said...

sabar.,blaja2 relax,.


kalo glabah kalut,.satu kijo pon x jalan,.,.

F U N F A B U L O S I T Y said...

ur welcome iera-nak entry baruuuu nak entry baruuu-haha ;D

iera said...

cikTi:
2 la cikTi...klu mse dh dkt xciap lgi... Mesti cpt gelabah. Kne blaja tenang2 nie.

F U N F A B U L O S I T Y:
haha.. nk en3 bru eh? ade mse Iera post k.